Fans

Jag tänkte börja denna morgon med att skriva av mig lite tankar.
Något jag länge tänkt på är det här med Star Stable på sociala medier. Något jag väldigt länge märkt att folk endast är på tillexempel Instagram, för att få fans. Som att fans är det enda viktiga här i världen. 
 
Enligt mig så ska man inte ens ha fans i ett spel, det är ett spel vi pratar om. Jag förstår om typ Justin Bieber har fans eller One Direction, för de har ju ändå gjort något för att förtjäna kändisskap. 
Men vi sitter och spelar ett online spel, där vi vill ha fans, fanpages osv. Allt handlar bara om att bli känd. Ens klubb ska bli störst, ens blogg ska bli störst och man ska ha många följare på Instagram. Jag skulle kunna rabbla upp så mycket mer. Det är konstigt hur allt har ändrats så mycket, för Star Stable är bara ett litet hästspel, var ifrån kom de att dem som har många följare på Instagram, de betyder mer och om man ser de i spelet så vill man ha autograf osv. Jag förstår att det kan vara coolt att träffa sin största idol i spelet, men det blir ändå fel någonstanns eftersom denna människa framstår som större än fanset. Förstår ni vad jag menar?
 
Jag kan säga att jag har absolut inget emot fans osv. Det är bara de att det har blivit så fel. På Instagram ser jag ofta att folk lägger ut att de tänker sluta för att de har för lite följare, ingen fanpage och inga fans. Så vadå, du skapade bara din instagram för att få fanpages och fans? Inte för att ha kul och lägga ut bilder på vad du gör om dagarna i spelet? 
 
Jag kan ju lika gärna gå in på hatepages på instagram. Det är exakt som en fanpage bara de att personen gör tvärtom, skriver hat istället för kärlek. Alltså det är helt sjukt hur en människa ens kan börja tänka tanken att göra en hatepage, bara för att få någon annan att må dåligt. Blir man en bättre människa av att trycka ner andra? Jag vet inte, för jag har faktiskt aldrig provat. Om jag skulle prova, skulle jag känna mig som en jättebra människa då för att jag fått en annan människa att må dåligt?
Skulle inte tro det va.
 
Detta blev väldigt rörigt, men jag hoppas att ni förstår lite vad jag menar. 
 
Kram på er ♥ 


Kommentarer
Postat av: Ebba bunnysmith

Dennis, så jefhla bra skrivet asså!

2015-07-20 @ 09:10:50
Postat av: anonym

asså man har inte fans man får det och det är inte spelarens fel utan att folk tucker om spelaren tyckte inte om detta inlägg alls

Svar: Läste du ens vad jag syftade på? :)
Jag syftade på folk som endast söker efter fans.
Denise Mountaingirl

2015-07-25 @ 23:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vad kul att just DU är här och läser min blogg! Jag är en glad tjej som spelar Star Stable. Vad mer ska man skriva? Jag har haft en blogg sedan innan: denisemountaingirl.blogg.se. Men jag valde att lägga ner den och börja om på nytt. Så nu står jag då här igen som en bloggare. Hoppas ni ska trivas på min blogg, kraaam

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo