En helt ny start

Hejsan! Vad kul att just du är här på min blogg och läser detta. Som några av er kanske vet så har jag haft en blogg sedan innan vid namn: denisemountaingirl.blogg.se. Men efter flera månader av oaktivitet så valde jag att starta en helt ny blogg istället, så jag startade Jorvikdenise den 16/7 - 2015
 
Men mer om mig då. 
Jag är en av de här typiska som typ älskar att redigera, jag kan redigera i flera timmar, det är så roligt. Om någon nu undrar så redigerar jag i Gimp 2.8, och det funkar jättebra för mig. 
I Star Stable så heter jag då Denise Mountaingirl. I skrivande stund så bor jag på Vingården med mina 15 hästar. Jag är en väldigt lat person så jag har kanske typ 9 stycken eller något i level 15, jag vet inte riktigt. Men nu ska jag kämpa och försöka få upp alla mina hästar i level 15. 
Vilken klubb är jag med i då? Som några kanske vet från instagram så har jag ägt Enchanted Swans tillochfrån och jag äger den även nu i skrivande stund. Tyvärr så har den bara 3 medlemmar eftersom den ska upplösas, en tjej ska hålla namnet tills vidare och jag står på kö till en annan klubb, vilken kommer jag inte riktigt gå ut med ännu, men ni kommer få reda på det. Just nu sparar jag Star Coins för att kunna köpa en ny häst, om denna häst kommer jag skriva senare.
 
Från er läsare kommer jag behöva mycket hjälp, tillexempel kommentarer, för de peppar mig att vilja fortsätta. Eftersom jag tidigare har hoppat av bloggar pga ingen motivation. Och nej, det kommer inte från att jag inte fått några kommentarer, det är bara det att inte känt att jag vill längre. Det är klart att de kanske hade en liten del i det hela att jag inte fick riktigt med stöd, lite läsare och lite kommentarer. För jag är en sådan person som uppskattar kommentarer, så kommentera gärna mer än vad ni behöver, det uppskattas!
 
Om ni missat det så kan ni gärna följa mig på instagram där jag heter: @Dennismountaingirl 
 
Jaja, detta blev väldigt rörigt. Hoppas iallafall ni vill fortsätta följa min blogg, så hörs vi senare.
 
Puss & Kram
 
 


Kommentarer
Postat av: Esmeralda Mightydaugter

Åhh gud va kul!! Jag ser fram emot att bli en aktiv läsare!! Hihii♡

Svar: Åh, vad roligt att höra! :D Ska kika in din blogg på direkten :)
Denise Mountaingirl

2015-07-16 @ 23:46:21
URL: http://esmeraldamighty.blogg.se/
Postat av: Clara Snowsmith

Åh, lycka till! Du kan sno ett reklaminlägg om mig, om jag kan sno ett av dig, om du vill? <3

Svar: Tack! :D Hur menar du med reklaminlägg? :)
Denise Mountaingirl

2015-07-17 @ 08:49:22
URL: http://claraidol.blogg.se
Postat av: Ellen Ponyheart

Snyggt Dennis och lycka till <3

Svar: Åh, tack Ellen <3
Denise Mountaingirl

2015-07-17 @ 14:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vad kul att just DU är här och läser min blogg! Jag är en glad tjej som spelar Star Stable. Vad mer ska man skriva? Jag har haft en blogg sedan innan: denisemountaingirl.blogg.se. Men jag valde att lägga ner den och börja om på nytt. Så nu står jag då här igen som en bloggare. Hoppas ni ska trivas på min blogg, kraaam

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo